mandag den 25. januar 2010

Wellington

Det var en meget stille og rolig tur til Picto, byen hvorfra faergen sejler til Wellington paa nordoen.
Turen over med baad skulle vaere helt utrolig smuk, men endnu engang er det overskyet og meget kold. Fik dog taget et par billeder. Naturen er jo stadig absolut fantastisk. Det er bare lidt sjovere naar himlen er blaa.
Vi bor igen paa NoMads. Det er meget smaat og man maa sige at det I Queenstown er en del paenere. Men vi skal jo kun vaere her I to dage. Tilgengaeld er der gratis aftenmaaltid. Dejligt selv om det ikke er noget specielt laekkert mad kan man vel godt lige spise det en dag.
Efter maden skulle vi proeve at finde et supermarked. Det foerste vi naaede til havde selvfoelgelig lukket men langt om laenge fandt vi et.
Vi fik lidt af et chok da vi traadte ind paa vores vaerelse. Der laa saa to og havde sex. Hmm. Vi gik lige et smut ned I kookiness for at saette vores ting.
En smule nervoese aabnede vi doeren til vores rum igen. Heldigvis var der ikke nogle lyde denne gang. Vi var vildt traette saa en lille nap ville goere undervaerker og under min skoenheds vaagnede jeg op og saa laa de fandme og havde sex igen. Ved ikke om der var nogen paen maade at bede dem om at smutte et andet sted hen. Men helt paent formaaede det nok ikke at komme ud af min mund.
Vi havde ikke rigtig planer om at gaa I byen men eftersom vi ikke havde lyst til at haenge ud med vores roomies tog vi et smut ned I baren. Her faldt vi I snak med to danske piger, nogle hollaendere, canadier mm. De fik lokket os med I byen. (Det skal lige sige at vi hverken havde vaeret I bad eller nogt og rent faktisk bare ligende lort) men man siger jo at de spontane byture er de bedste.
Merete og jeg fik sat gang I legen “I dare you” og inden laenge stod 7 mennesker paa haender paa dansegulvet, bartender dansede paa baren (det var hans foerste gang, hvad sker der for det????) jeg kom op paa scenen og sang (stakkels alle gaesterne) og meget mere. En ret underholdene aften!










Ingen kommentarer:

Send en kommentar