fredag den 8. januar 2010

Lake Mahinapua






Foerste stop var Cape Foulwind. Her er en af de stoeste saelkolonier. Man gaar paa en klippe langs stranden. Turen tager godt og vel 45 min.
Vi skal holde temafest I aften og aftenens tema er bogstavet P. Saa vi skal klaede os ud som noget der begynder med P. Saa turen langs vandet gik med at taenke paa hvad vi kunne klaede os ud som.
Herefter gik turen mod Pancake rocks. En bunke klipper som er dannet I lag saa de ligner en stak pandekager. Endnu en sjov lille tur rundt om klipperne. Desvaerre er vejret er ret daarligt saa det er ikke de mest fantastiske billeder man kan tage.

Herefter koerte vi til en lille by, hvor vi fin halv anden time til at finde vores udstyr til I aften. Merete og jeg havde lidt planer om at vaere power puff pigerne. Vi fald dog I snak med en foraeldre og hans boern og de gav os den goede ide at glaede os ud som presents. Saa vi skal vaere gaver for en aften. Det er dejlig nemt og billigt at koebe gavepapir og en papkasse. Saa er den I hus.

Stedet hvor festen bliver holdt ligget midt ude I ingenting. Manden som ejer stedet er 84 og det er kun kiwi bussen som er welcome. Det var en super hyggelig fest. Det var vildt sjovt for alle var klaedt ud og det goer det hele lidt sjovere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar