fredag den 1. januar 2010

New Zealand - here we come

Det var en meget god ide at tage en tidligere shuttle til lufthavnen for de er aabentbart paa Fijitid. Ret pres naar man skal naa et fly. Merete og jeg havde heldigvis god tid men det var lidt presset for to stakkels japanere. Haaber de naaede deres fly.
FLyveturen var meget behaglig og heldigvis kun paa 4 timer til Auckland. Her spiste vi saa aftensmad. Fik SUSHI mmmm har bare ikke faaet det i over TO maaneder. Det var bare laekkert!
Herefter tog vi mod Christchurch. En tur paa 1 1/2 time.
Vi har koebt to flasker sprut til Nytaar i duty free for at goere det hele lidt billigere. MEEEEEEEEEEN vi er jo ikke vant til at have nogle ting oppe i kabinerne (vores tasker ligger under saedet foran) saa dem glemte vi saa i flyveren. SMART!!
I flyet moedte vi den soedeste dame som fortalte en masse gode ting om New Zealand. Hun var simpelthen saa soed at hun betalte vores shuttle til vores hostel som julegave. Hun synes vi skule bruge vores penge paa nogle bedre ting. Hvor fantastisk har man lov til at vaere.

Vores hostel er kaempe stort og der er det stoerste koekken. Glaeder mig mere end meget til at lave vores egen mad igen.

I morgen er det nytaarsaften. Vi skal lige finde ud af hvad vi skal lave osv og saa skal vi lige shoppe lidt saa vi er klar til at give den gas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar