onsdag den 20. januar 2010

Mandag - dagen foer min foedselsdag PARTY efter midnat

Igen I dag har vi ikke lavet ret meget. Har bare laet og og gaar lidt rundt I byen. Det er drengenes sidste dag og min foedselsdag efter midnat saa I aften bliver det den store aften.
Merete har givet mig en lille foergave. Det er en lyseroed hat som en bamse normalt skal have paa. Den skal jeg saa baere hele aftenen og I morgen naar vi skal rundt til alle aktiviteterne. Dejligt!!!
Aftensmaden var meget let - foraarsruller og ris.
Hereafter stod den paa druk med drengene og nogle af de andre fra hostlet. Senere gik vi hen paa nogle andre barer men der var ikke rigtig gang I den. David og Matt ville meget gerne paa casino saa der tog vi lige fordi for en kort stund. Det er helt vildt hvor lidt tid der gaar foer du har tabt alle dine penge. Jeg spillede ikke - foeler ikke lige jeg har raad til at tabe.
Ved en kvart I tolv tog vi hen til world bar. Her blev der sunget foedselsdagssang og fik det klammeste shot ever. Det er lige foer det slaar en ligkiste paa “Pillen” I Alleroed.
Vi moedte en gruppe danske drenge. Det er foerste gang vi ser danske drenge paa hele vores tur. Det var super hyggeligt.
Det var ret soergeligt at sige farvel til drengene da de smutted I seng. VI har fulgtes med dem I 14 dages tid. De er sgu nogle dejlige drenge med masser af fed humor.
Det endte med at blive ret sent og sluttede lige natten af med en Fergburger. Mums.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar