søndag den 31. januar 2010

Rundt I Bangkok

Vi sov til kl 10:30, det var bare laekkert. Checkout var kl 11 saa vi havde en smule travlt. Vi var begge to en smule forvirrede, saa vi gik bare ind paa hotellet ved siden af, for der var swimming pool. Efter noget morgenmad, ville vi bare gaa rundt I kvarteret. Det endte dog med vi moedte den soedeste Thai dame som fortalte os at det var promotion day saa vi kunne komme rundt I Bangkok med Tuk tuk for 10B for to personer.
Fik fik preget en tuk tuk og fortalte manden at vi gerne ville se, Lucky buda, happy buda, standing buda og til TAT saa vi kunne bestille en trekking tur I Chang Mai.
Alle stederne vented vores Tuk tuk mand paa os, mens vi tog billeder mm.
Da vi naaede TAT, som er et rejsselvskab vented han ogsaa talmodigt paa os.
Vi fik bestilt en tur til floating market paa mandag, tog billet og trekking tur I Chang Mai fra d. 1.-5. Feb. Saa det skal nok blive godt. Vi ved da hvad vi skal lave de naeste 6 dage.
I morgen skal vi finde endnu et hotel saa vi igen kan faa det lidt billigere og saa skal vi paa weekend market. Haaber jeg finder nok godt og at jeg har plads til det I tasken. Glaeder mig I hvert fald rigtig meget.
Naar man taenker paa hvor override vi var I morges lykkedes det os at opnaa ret meget I dag. Vi har lavet en foreloebig plan for hele turen rundt I Thailand/Laos.
Det skal nok blive godt - isaer naar vi har vaennet os til varmen. Puhaa her er fugtig og varmt I forhold til NZ. Vil slet ikke vide hvordan Malie maa have det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar