onsdag den 20. januar 2010

En soendag I Queenstown.

Saa er det soendag I Queenstown og Merete og jeg har nydt soendagen som en soendag skal nydes. Sovet laenge og taget tingene som de kommer (som vi har gjort de sidste to dage) Dejlligt. Det eneste vi gerne ville naa var at se live musik nede I parken ved soeen kl 15 - og ordne vasketoej. Imens toejet var sat over sad vi bare og laeste og hyggede og lavede dagbog. Er saa meget bagud.. Puhaa..
Da kl naermede sig 15 og den ene toerretumbler stadig ikke var faerdig besluttede vi os for at den godt kunne klarer sig selv.
Der var en fed stemning, solen skinnede og det kan naesten ikke blive bedre med en udsigt over en kaempemaessig soe og bjerge. Dejligt.
Efter et par timer tog vi tog vi tillage til toerretumbleren, som til voresd overraskelse stadig var igang. Toejet var godt varmt efter at have vaeret I tumblen I godt og vel 5 timer.
VI koedte drengene paa trappen som glade fortalte os at at hostlet gav gratis BBQ paa vores stamdiskotek. Vi troede ikke hel,t paa det I starten med det viste sig at vaere rigtig. Super fedt med gratis med I store maengder.
Om aftenne stod den paa film og hygge I TV-stuen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar