søndag den 17. januar 2010

frisbee golf

I dag har bare vaeret ren afslapning og hygge. Vi har taget dagen som den kom og bare hygget. Dejligt ikke at skulle lave noget som helst.
Vi var lige nede og kigget efter noget varmt til til en af de Hollandske piger. Bagefter tog vi ned I parken og spillede noget Frisbee golf. Det var super fedt og ret svaert. Vi fik brugt en masse mavemuskler for hold da op vi fik grinet meget. 4 fjantede toesser rendende efter Frisbees. Haha… Ernie (mit lille groenne lyn) ente med at faa stuearrest fordi han hele tiden floej ned I soen. Og han har ikke laert at svoemme endnu.

Det er Michelle og Michelles sidste dag I dag saa vi har besluttet at proeve den beroemte Fergburger I dagens anledning. Mums den er bare god. Kan godt forstaa at alle snakker om den!!! Ligesom den perfekte hjemmelavede burger. Og den er BARE stor.

Derefter tog vi hjem til hostlet og gjorde klar til fest. Saa blev der ellers danset hele natten lige indtil baren lukkede. Var fantastisk hyggeligt og MEGET soergeligt. Vi har vaeret sammen med de to toeser I naesten 10 dage. Det er saa maerkelig at vi snart kun er to igen naar vi har vaeret fire saa laenge. Det har simpelthen vaeret saa hyggeligt og de er bare skoenne at vaere sammen med.
Der var ikke et oeje toert da vi sagde farvel. Ihvertfald naseten. God afslutning paa 10 fede dage sammen med de to tosser.

Drengene er her lidt endnu. Saa vi er endnu ikke helt alene!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar