tirsdag den 1. december 2009

San Salvador















Efter et bad tog vi bussen fra Juayua til San Salvador i troen om at vi skulle med bussen til Nicaragua kl 5 om morgenen. Da vi ankom til vores hostel, som skulle ligge i en nogenlunde sikker zone i San Salvador fik vi os noget af en overraskelse. Trods vi havde bestilt og faaet vores busbilletter havde Honduras valgt at lukke alle graenser pga. valget. Saa der stod vi, fanget i en skummel by. Det mest bitre var at Juayua havde madfestival og var mega hyggeligt. Der kunne vi have fejret Meretes foedselsdag. Men nej nej, saadan skulle de ikke gaa. Det havde vi forladt for at faa saadan en nyhed. Hm.. Var en smule gnaven lige der.





Vaerterne fra vores andet hotel, som i oevrig var dansk, havde fortalt om et godt spise/bar med live musik. Der tog vi hen med to fyrer fra USA og fejrede de sidste timer af Meretes foedselsdag. Det endte med at vaere meget hyggeligt.

Dagen efter var det egentlig meningen at vi ville tage paa museum. Vi faldt dog over et shoppingcenter. Og der tilbragte vi saa hele dagen. Fra 10 til 18. Vi tog lige et smut tilbage til hostlet for at hente flere penge men ellers gik tiden bare med at se paa butikker. Jeg kunne selvfoelgelig ikke styrer mig og kom til at koebe et par stiletter. Saa nu ved jeg hvilke sko jeg skal have paa til Nytaar. Det er jo altid godt. 1 par sko er dog ikke nok saa koebte lige 4 mere. Dejlig naar sko er billige og nu er det jo saa laenge siden jeg har koebt nogle. Nu glaeder jeg mig til vi naar USA saa jeg igen kan faa sendt en masse hjem.
Om aftene havde vi taget vores gode Guatemalske rom frem. Nu gad vi ikke laengere slaebe rundt paa den. Vi taenk det var meget godt med en lille sjus foer sengetid. Vi skulle med bussen kl 05:00 men vaere paa st. kl 04:00. Eftersom vi sad der og hyggede med rom, cola og kort kom flere til. Bl.a. en som vi foer havde moedt paa Caye Caulker og til festivalen. Vi fik spillet en del danske, engelske og amerikanske drukspil og havde en lille fest paa hostlet. Det endte med vi slet ikke gik i seng.
Dejligt naar man kan sove det meste af 12 timer vaek paa en bus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar