tirsdag den 8. december 2009

Tortouguero safari regnskoven

05.35 godmorgen allesammen. Saa er det endnu en gang tidelig op. Og nej er stadig ikke god til det!!! Men det hjaelper naar man ved man skal paa safari i regnskoven.





Vi blev hentet paa vores hostel kl. 06. 10. Herefter koerte vi et par timer for at spise noget morgenmad. Efter morgenmaden var det videre ud og se en bananplantage. Mmm det er bare nogle gode bananer de har hernede, mums. Vi saa hvordan de via haandkraft plukker bananerne, der ioevrigt haenger i blaa plastickposer for at modne mere jaevnt. Hvordan de bliver transporteret til fabrikken. Bananerne haenger paa en snor og saa gaar der en mand foran og traekker dem. Desuden saa vi ogsaa hvordan de sorterer dem og laegger dem i poser. Desvaerre var der ikke noget proevesmagning. Det kunne ellers have vaeret laekkert med bananer lige fra traet!


Naeste stop regnskoven. Regnskoven vi skulle besoege ligger mellem en masse kanaler. Der er masser af slanger, krokodiller og fugleliv og vi fik heldigvis set det hele mens vi sejlede rundt paa de smaa kanaler.


Nu nar vi begiver os rundt i regnskoven skal det jo naesten ogsaa regne. Jeg skal love for der kom et kaempe skyld. Det var helt vildt intenst men det stoppede saa ogsaa hurtigt igen.



Mange havskildpadder besoeger den naerliggende stand for at laegge aeg. Vi er uden for aarstiden, saa vi havde ikke mulighed for at se det.

Vi havde den bedste guide der vidste saa meget om alt mulig maerkelig og som kom med nogle ret gode pointer. Han fik os i hvert fald til at taenke lidt over tilvaerelsen.

Alt i alt en super fed tur. Er total fasineret af regnskoven og ville oenske jeg havde haft laenge tid saa man kunne komme dybere ind og udforske det uvise.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar