onsdag den 2. december 2009

Leon - kaelke paa vulkan















Saa har jeg vaeret ude og kaelke paa en vulkan. Vi fik arrangeret turen hos Bigfoot hostel. Turen til vulkanen foregik i aaben jeep, hvilket fik de gode minder frem fra Afrika. Vi var sammen med en del fra Israel. Rigitg soede fyrer og vi fik en ret sjov koeretur ud af det. Turen op paa vulkanen var slet ikke lige saa haard som turen op ad Pacaya. Meget rart, for hold da fast det er varmt!! Vi holdt en del pauser og noed udsigten over de andre vulkaner og krateret. Helt utrolig smukt. Da vi naede toppen kunne jeg bare ikke vente med at kaelke med. Men vi skulle lige have nogle instrukser foerst og iklaede os de laekreste orange dragter. Ifoert dem og "nytaarsbriller" kunne man lige saa godt ligne en maanemand. Paa vej ned sad vi paa hver vores side af "banen" og saa kunne man lave et lille kaploeb ned. Merete og jeg tog det dog stille og rolig (stadig med en del fart). Elsker at kaelke saa det kunne bare ikke have vaeret bedre. Ville oenske der var en lift op saa man kunne proeve igen og igen.






En tur er dog bedre end ingen og det er helt sikkert en lidt anderledes oplevelse naar vulkanaske flyver rundt om oerene paa dig paa vej ned. Man skulle i hvert fald huske at lukke munden saa man ikke fik slugt en masse sten. Var helt sort i hoved, men hold kaeft det var sjovt.






Nu gaar turen til Costa Rica i morgen kl. 05:00. Vi har kun en lille uge tilbage i mellemamerika og saa gaar turen videre til Fiji. Det er helt vildt som tiden flyver afsted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar