mandag den 7. december 2009

La Fortuna - lidt mere shopping











La Fortuna er endnu en by som ligger paa en lang vej. Den er ikke specielt hyggelig men ret unik for i baggrunden ligger en kaempe meget eksplosiv vulkan.
Vi bor paa det laekreste hostel med stor pool og wetbar. Saa du kan nyde din drink i vandet. Dejligt. Udover den laekre pool er der en kaempe have med haengekoejer saa du kan ligge og dase. Der er masser af dejlige mennesker og super soedt personale. Det er bare dejligt at vaere her.
Vi havde haft en lidt daarlig tur hertil saa vi besluttede at shopping ville goere undervaeker. Derfor gik vi ned mod byen for at tjekke den ud. Og naar man gaar der og kigger kan man jo ikke andet end at koebe en masse fine smaating. Hvis vi bare skulle direkte hjem herfra ville jeg havde koebt saa meget. Der er de flotteste kander og spaekbraet. Det hele er bare saa fint og ville saa gerne eje det. Men har bare ikke rigtig plads. Oev oev!! Humoeret kom dog op.
Om aftenen fik vi en masse gode drinks paa hostlet - laenge leve happy hour! Det var vildt hyggeligt for vi bor sammen med en hel masse amerikanere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar