mandag den 7. december 2009

Vulkan og hot spring

Vi har ikke oplevet regnvejr i 2 maaneder men de sidste to dage har det regnet i Costa Rica. Ikke uafbrudt men naar det regner saa REGNER det! Saa kommer solen frem og saa regner det igen.
I dag har vi vaeret ude og se endnu en vulkan. Den er meget eksplosiv og meget aktiv. Den var i stort udbrud for bare et aar siden. Desvaerre kunne vi ikke se noget af lavaen fordi det er saa skyet. Tilgengaeld saa vi den smukkeste solnedgang. Solen gik ned over en bjergkaede. Foran bjergkaeden laa en flod hvor alt sollyset blev reflekteret. Det var simpelthen saa smukt!






For at komme ud til udkigsposten hvorfra du kunne se vulkan og solnedgang skulle vi vandre igennem regnskov. Det er saa vildt at se hvordan traeer og buske gror vildt ind i hinandne. Paa vejen hjem var solen jo gaaet ned og det var begyndt og blive halvmoerk. Det er her slangerne kommer frem og guiden sagde at ville skulle gaa hurtig tilbage til bussen. Det skulle Merete og jeg ikke hoerer to gange. Vi fik benene paa nakken og kom hurtig tilbage til bussen og i sikkerhed fra slangerne.

Efter vulkanturen var det videre ud til hot springs. Det varmeste vand var omkring 67 grader. Vi kunne kun lige komme taaen med i vandet. Og det var lige foer den blev braendt at. Det mere behaglige vand var mellem 37 og 45 grader varmt. Her kunne man rigitg ligge og slappe af og nyde vandet.
I det bassint paa 37 grader var der en masse rutsjebaner. Det var sindssygt sjovt og proeve og der var en der var helt vildt. Hvor du bare floej rundt og fik helt vildt meget fart paa.
Efter en dejlig dag sluttede vi af med noget Pizza (er saa traet af ris og boenner) og en masse gode julesange. Nu begynder julestemningen sa smaat at komme. Dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar