søndag den 6. december 2009

Naesten roevet

Saa kom tiden hvor vi skulle forlade Leon og drage videre mod Managua, hovedstaden i Nicaragua. Efter et par timer i bus landede vi et sted midt i hovedstaden paa en bus st. Herfra skulle vi saa med taxa videre til vores hostel, som vi havde faaet anbefalet af en del andre. Taxa skulle vaere det mest sikre at koere med, men saadan er det ikke altid. Vores taxamand vidste hvor hostlet laa og vi aftale en pris. Efter vi havde koert lidt, sagde han, at hostlet var fuldt booket, men at han kendte et godt i naerheden. Vi havde dog et andet i baghoved og ville gerne derhen. Igen efter et stykke tid begyndte han paa at dette hostel ogsaa var booket. (Hvor soeren faar han den infirmation fra??) Endnu en gang begyndte han at fable om det hostel han kendte godt til. Jeg var mega bombet og meget traet af at koere bus, saa blev virkelig tosset paa taxamanden og bad ham koere os til Tica bus, som vi skulle med kl 5:00 for at komme videre mod Costa Rica. Her kunne han jo ikke rigtig modsige os, saa der koerte han hen. Paa vejen laa saa et hostel vi kunne bo paa.
Det viser sig saa at naar taxa'erne begynder paa det, er de "i gang" med at roeve dig. Hvis man ikke siger imod og bliver tosset og hysterisk, som jeg heldigvis gjorde, koere de en ud til et oede sted hvor de kan roeve dig. Godt vi havde heldet med os. 7, 9, 13 banke under bordet.
Vi havde egentlig ikke taenkt naermere over situationen foer vi saa det paa en kaempe plakat.
Hostel var ikke det bedste i verden, men vi fik da bikset noget mad sammen paa gulvet. Trods de mindre hyggelige omgivelser udenfor fik vi hygget med spansk tv og julesange.
Nu naar det er december har vi koebt julesloejfer til at saette paa taskerne. Lidt julehygge skl vi jo ha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar