mandag den 28. december 2009

Feejee Experience dag 1





Saa er vi paa endnu en bus. Vi skal koere med de samme mennesker hele vejen rundt om oeen. Det virker som om menneskerne er friske paa fis og ballade, saa det det lover godt. Der er ogsaa to danske piger, Sabrina og Julie. Super soede. Ellers er der en bunke skotter, englaender og et par stykker fra Wales.
Vores guiede hedder Jerry. Han er 20, har graat haar og er super frisk. Det kan ikke gaa andet end galt J
Er ret traet efter den lange flyve tur, men skal nok holde mig vaagen paa en eller anden maade.
Foerste stop var en meget lang strand. Vejret var ikke helt fantastic, saa kom ikke I vandet, men fik da skiftet fra det varme L.A. toej til sommertoej. Dejligt!!!
Her spiste vi ogsaa en laekker frokost. Derefter tog vi ud til en lille local landsby. De laver absolut ingenting og alt er paa Fiji time. Man stresser ikke rundt, men tager tingene som de kommer. Hvis man laver en aftale med en Fijian kl 8, kan man regne med de kommer omkring kl 12. De tager alt I deres eget tempo.

Efter en rundtur I landsbyen tog vi ud til en sandbunke. Her kunne vi saa sandboarde. Denne gang skulle vi dog ikke staa eller sidde paa braettet men ligge. Det var vildt sjovt og kildede godt I maven. Man kunne faa ret god fart paa.
Herefter tog vi til et fint lille hotel. Efter et velfortjent bad , skulle vi proeve nationaldrikken kava. Det er en roed man pulveriserer og blander med vand. Resultatet er brunt maidservant. Du faar en ordenlig mundfuld og det er meget uhoefligt at stoppe undervejs, saa det er bare om at bunde kruset. Puhaa det smager af jord. Men det er altid sjovt at proeve noget nyt. Herefter fik vi aftensmad. Som underholdning var der traditionel dans og vi blev selvfoelgelig hevet med ud paa dansegulvet. Der var den mest feminine mand jeg I mit liv har set og vi fik os alle et godt grin over ham. Han var sinmpelthen saa god til at underholde og han noed 100 % opmaerksomheden.

Merete og jeg fik ogsaa fyret den af inde paa dansegulvet sammen med de to andre danske piger og vores guide. Helt vildt sjovt!!
Fik sovet utrolig godt den nat!!!!

Vejret er sindssyg daarlig. Det regner helt vildt og blaeser. Haaber virkelig det snart klarer op, for det var helt sikkert ikke det jeg havde forventet af SOLSKINSOEEN Fiji.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar