søndag den 1. november 2009

Sandboarding

Her de sidste dage har vi ikke lavet ret meget. Efter et kort ophold i Port Elisabeth tog vi videre til Port Alfred. En lille by ude i ingenting. Hmm vi boede hos en hippie dame haha.. hun var ret festlig. Vi var de eneste der boede der saa det var meget godt vi kun skulle vaere det en dag. Her lejede vi saa to board og saa var det ellers bare ud paa stranden og staa ned at bakkerne. Haha.. fald paa roeven et par gange - men oevelse goer mester. Og vi kom da ned af et par stykker. Det var sindssygt meget vind saa vi havde jakke, hue ja man kunne saadan set godt ha brugt et par vanter. Vinden er nemlig MEGA kold. Naah men det var SAA fedt at proeve. Naar man ikke har sne er det godt man bare kan staa ned at sandbankerne. SUPER.

Efter Port Alfred er vi nu landet i Umtentweni. Endnu en lille flaekke. Vores hostel ligger lige ned til vandet. Det er bare saa fantastisk dejligt. Og vi har for foerste gang ligget paa stranden og nydt solen. Uden at blaese vaek. Saa laekkert.
I gaar var vi igen de eneste paa vores hostel paa naer et engelsk par. Men nu er der heldigvis kommet en hel gruppe surfere. :) saa det er bare perfekt.

Naeste stop er Durban her skal vi bare overnatte og saa videre med bussen til Swaziland. Det bliver saa spaendende.

Vi har ogsaa lige booket 4 dages safaritur i Kruger National Park d. 5 - 8 november. Det glaeder jeg mig helt vildt til. Vi skal bo i telt ude i parken - men det kommer i til at hoere mere om.

I maa ha det fantastisk.

1 kommentar:

  1. Det lyder super fedt. Glæder mig til at se flere billeder. :D

    SvarSlet