onsdag den 25. november 2009

Dangriga - Garifuna settelment day
















Saa kom vi endelig til Dangriga. Det er her den beroemte festival bliver holdt. Her er sindssygt god stemning og de naeste dage staar den bare paa at drikke masser af oel, ryste roeven og nyde livet. FEDT. Da vi ankom havde vi lidt problemer med at finde et hostel for ALT var bare optaget. Vi fandt da et enkelt vaerelse paa en hotel som en meget skoer dame ejede. Efter at have gjort os klar tog vi ned i byen for at finde en fest. Paa vejen moedte vi en anden Kiwi. Han havde boet i Dangriga i 6 maaneder og skulle selv hen til en vens fest. Vi var mere end velkomne og tog glade med til fest. God starter foer vi skulle videre ned paa gaden. Det var super hyggeligt og efter at ha faaet lidt indenbords tog vi videre. Det var bare om at foelge trommerygtmen. Der var bare gang i den. Rundt om trommerne samledes folk en en stor cirkel. Skiftevis gik folk saa ind og rystede roeven alt hvad de kunne. Det var saa fedt. Travis og jeg danser jo ikke ligefrem samme stil som dem saa da vi dansede blev det et godt grin for alle de lokale. Vi havde i hvert fald en fest og man skal vel kunne grine lidt af sig selv.
Dagen efter var det kaempe parade gennem gaden. Der er bare liv og glade dage og folk i alle aldre danser rundt. Det er saa livsbekraeftende. Er saa glad for vi tog herned selv om det var lidt en omvej for os.
Vi skulle sove en nat mere men havde ikke noget hotel vaerelse da vi kun kunne blive i det andet en nat. Vi fik heldigvis lov til at sove hos Jamie, kiwi-fyren fra aftenen foer. Super fedt med en gratis overnatning. Om aftene laa vi alle bare og saa film for hold fast hvor var vi traette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar