onsdag den 25. november 2009

Belize - Caye Caulker
















Travis, Andrew, Merete og jeg tog mog Caye Caulker, Belize. En lille paradise oe, der desvaerre er fyldt med sindssygt mange turister. Turen dertil var forholdsvis smertefri, det eneste var bare at bussen var en smule forsinket saa vi blev noedt til at tage en nat i Belize City. Ikke en saerlig rar by. Den er praeget af fattigdom. Husene er i virkelig daarlig stand, tilgengaeld er befolkningen rigtig venlige. Vi fire og to Aussier var paa det samme hotel, saa vi hyggede os bare sammen om aftenen.
Naeste dag var det tidlig op og videre hen til faergen som skulle bringe os til den lille smukke oe. Oeen er saa lille at man kan gaa den rundt paa to timer. Merete og jeg boede i et hus og Andrew og Travis i et andet. VI havde et kaempe firben boende under vores tag. Hver morgen stak halen ud gennem doeren. Dejlig at have kaeledyr igen. hmm..
Vi har bare taget en slapper, nydt stranden, solen og stemningen. Selvfoelgelig skulle vi smage rum om aftenen og den fik ikke for lidt. Efter at have drukket et par flasker tog vi videre i byen og dansede hele natte. Helt vildt sjovt.
Hvad der ikke var saa sjovt var morgenen efter, hvor vi skulle ud og dykke. Godt jeg er god til toemmermaend. Det var den fedeste snorkeltur vi kom ud paa. Vi blev sejlet med baad rundt de forskellige steder og saa bl.a. en masse farverige fisk, en revhaj og en masse koreller.
VI har desvaerre ikke ret meget tid her ude paa oeen, fordi vi gerne vil til festival i Dangriga. Stadig sammen med Travis og Andrew og med de to Aussier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar