onsdag den 25. november 2009

Guatemala - turen til Tikal


Saa var det videre til Tikal som ligger i Guatemala. Der har vaeret lidt problemer med Bamba experience pga. vi har lavet en smut til festivalen. De vil have os til at koere hele vejen tilbage til Belize City, selv om bussen gaar forbi byen vi er i. Vi har bare valgt at anullere de gamle billeter og har bestilt nogle nye. Det er heldigvis rigtig billigt saa det er okay.


Turen over graensen gik smertefrit og den ene taxamand som havde koert os det sidste stykke til graensen hjalp og over og fandt en anden taxa til os. Dejligt.

I Tikal skal vi ind i en National Park hvor Maya ruiner ligger. Vi har valgt at sove en en haengekoeje midt i junglen. Andrew er stadig med os. Det skal nok blive noget af en oplevelse.

Vi har lidt dummet os paa denne tur. Vi gik ud fra der var en ATM ude ved parken - meeen det var der ikke, Saa der stod vi midt ude i ingen ting med ingen penge. Vi havde faaet sat vores haengekoejer op og nu stod vi der uden penge. Vi havde lige nok til at en kunne tage

den lange tur ind til Flores og haeve penge til os alle. Valget faldt paa Andrew. Da han var koert skulle vi forklarer ham vi havde lejet haengekoejerne af, at han ville faa pengene saa snart Andrew kom tilbage. Det er ret svaert naar vi ikke kan et ord spansk og han ikke et ord engelsk. Tror dog jeg fik ham til at forstaa det nogenlunde. Han gav os ihvert fald lov til at blive.

En ekstra lille forhindre var at det var ved at blive sent og Andrew havde svaert ved at finde en taxa der ville koere ham tilbage. Vi blev ogsaa en smule urolige efter at have ventet i 3 timer. Men det hele flaskede sig til sidst og det var den fedeste oplevelse og sove ude i junglen i en haengekoeje. Om morgene larmer dyrene jo ekstremt meget og du er ikke i tvivl om hvornaar junglen vaagner. Abnerne skriger og fuglene kvidre. Saa fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar