torsdag den 12. november 2009

Mexico - turen dertil

Vi skulle flyve fra Joburg kl 18:10 saa vi havde hele formiddagen til at faa ordnet nogle praktiske ting. Alle de billeder Merete og jeg har faaet taget i Sydafrika fik vi lagt over paa en cd saa vi har hinandens billeder. Desuden fik vi ogsaa send noget af alt det vi har koebt hjem. Jeg havde lidt over 5kilo. Puhaa jeg har faaet koebt meget. Det skulle meget gerne ankomme derhjemme om 20 dage. Fik ogsaa lige sendt 11 postkort. haha.. Det maa vaere nok post for det naeste stykke tid.

Vi ankom til Joburg lufthavnen ved en to tiden. Vi havde koebt noget mad ude foran som vi spiste til noget mega god vin. Mmm.. det var bare dejligt. Vinen skulle meget gerne hjaelpe med vi kunne sove det meste af turen til Mexico.
Vi skulle mellemlande 4 gange saa det er noget af en lang tur vi har vaeret ude paa. Foerste stop var Darkar Senegal. En flyvetur paa omkring 8 timer. Derefter skulle vi til Washington endnu en flyvetur paa 8 timer. Her skulle alt vores baggage saa tjekkes. Vi havde kun en time til vores naeste fly men det var de ret ligeglade med. Vi var udvalgt til at komme igennem en ekstra kontrol. Meget irriterende da vi ikke havde ret meget tid. Jeg blev ved med at sige til vagterne at vores fly snart gik og til sidst indsaa han at vi faktisk havde ret travlt. Saa vi maatte bare loebe gennem hele lufthavene for at naa vores fly. Vi skulle bare flyve en time til New York og fra New York skulle vi det sidste stykke til Cancun, Mexico. Var bare glad da vi ankom.

Her er dejlig varmt. Vi skal kun vaere i Cancun en nat. Saa skal vi til en lidt mindre by, Playa del Carmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar