fredag den 27. november 2009

Horsebackriding





















Saa fik jeg endelig lokket Merete til at tage en tur paa hesteryg. Jeg elsker heste og det kan Merete vist ikke prale med. Vi skulle egentlig have taget bussen videre til El Salvador men bamba kunne ikke faa booket en billet til os. Det var jo perfekt for mig for vi havde jo ikke noget andet at foretage os. Saa kunne vi jo lige saa godt tage en lille ridetur.

Fire heste og to ryttere ankom til vores Hostel, hvilket resulterede i at alle skulle ud og se paa de smaa soede heste. Havde lidt frygtet hvordan deres tilstand ville vaere og hvordan de behandlede deres heste. Heldigvis saa hestene okay ud og det virker til at de behandler dem godt.

Vi red saa fra vores hostel gennem byen og videre op i det omkringliggende bjerge. Fra en af bjergsiderne kan man se over hele Antigua, en utrolig flot udsigt som ikke bliver smukkere end fra hesteryg.
Vi red alt i alt 3 1/2 time i bjergene og saa nogle af de smaa afskaarede byer. Havde en smule ondt i bagen da vi var faerdige, det gik dog over lige saa snart jeg havde gaaet lidt.
Det var simpelthen saa fedt at ride igen og jeg savner det bare saa meget. Men man kan ikke naa det hele saa maa bare nyde oejeblikke som disse, hvor man faar lov til at nyde saadanne omgivelser paa hesteryg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar