tirsdag den 9. februar 2010

3-dages trekking

DAG 1

Vi moedtes med resten af gruppen ved kl 9:30 efter en udemaerket morgenmad. Herfra koerte vi ikke ret langt foer vi naaede vores foerste stop. Turist Police. Vi fik nogle fif til hvad vi skulle stille op hvis vi blev roevet, snydt eller andet. Et nummer man kan ringe til 24/7, som endda tilbuder alle slags sprog. Saa hvis vi faar problemer paa turen, kan vi snakke med en dansker. Lidt sjovt og altid rart at vide at hjaelpen er near, hvis vi faar brug for den. Haaber selvfoelgelig ikke jeg behoever at taste 1155 paa hele denne tur.
Herefter stoppede vi paa et market, hvor man kunne koebre de sidste ting hvis man havde glemt toilet papir mm. Herefter ingen kaere mor.
Efter et par timer naaede vi stedet, hvor vi skulle ride paa elefanter. De var simpelthen saa soede. Det er den maerkeligste foelelse at sidde paa en elefant. Det gynger helt vildt, men man kan ikke andet end at nyde det. Vi koebte nogle bananer til at give de smaa elefantusser. Og man maa sige det tiltrak opmaerksomhed. En lille baby elefant gik ved siden af os og snablen havde hele tiden fat I et bukseben for at tikke lidt banan. Det var simpelthen saa soedt og det killede helt vildt. Ens bukser var bare saa beskidte efter elefantsnot, men altsaa man er vel ikke backpacker for at rende rundt ren.
Herefter fik vi en frokost. Spiste paent udenom det staerke, for skal ikke nyde noget af at faa daarlige mave naar jeg vandre I junglen. Kan lige se mig selv paa et jungeltoilet med racermave - ikke noget koent syn.
Heldigvis var det kun en kort tur til vores sidste stop I bil. VI blev laesset af paa en skrant midt ude I junglen. Saa var det bare averaged at vandre.
Det starede selvfoelgelig med at gaa stejlt op af bjerget. Troede jeg skulle doe allerede efter et par 100m. Det viste sig dog ogsaa at hele den foerste dag skulle vi ikke andet end at gaa op. Hold kaeft hvor det var haardt. Sveden drev ned af os alle, og mine ben begyndte allerede at nive lidt her. Vi holdte dog mange pauser. Ved en af pauserne stak guiden os en lille flaske med noget redbull ligendene noget I. Saa blev vi soerme friske igen. Til pauserne glemte du, hvor meget du svedte og hvor haardt det egentlig var. Udsigten var absolut fantastisk og tanken om at man vandre I en jungel, slaar benene vaek under dig.
Efter et paar timers vandring op af bakke, naaede vi endelig et hyggeligt lille vandfald. Vandet var ishamrende koldt, saa man fik sig lidt af et chok, da man hoppede I. Det er dog det eneste ’bad’ vi faar de her tre dage, saa det var bare om at nyde det rendende vand.
Herefter gik det igen opad, men humoeret var helt I top efter det kolde bad.
Var helt vildt glad da jeg saa den lille lands by (at par huse), hvor vi skulle overnatte. Benene var ret kvaestede, saa det var rart bare at slappe af og nyde den ualmindelig smukke udsigt over bjerget vi lige havde kravlet op af.
Hytterne vi skulle sove I var lavet af bambus, og Malie og jeg var ret nervoese om gulvet egentlig kunne holde os. Men man skal jo ikke tage sorgerne paa forskyd. Vi smed taskerne og satte os ned til de andre.
Efter en god aftensmad og en velfortjent kold cola ;) var der baal og hygge. Vi er 4 nationalities; Canada, England, Slovenien og Danmark. VI skulle hver synge en sang fra vores eget land. Det var ret hyggeligt og en god maade at laere de andre at kende. Det bliver jo kulsort meget hurting naar solen gaar ned, og den flotteste nattehimmel kom til syne. Man kunne naesten ikke andet end at blive ved med at kigge op. jeg har aldrig I mit liv set saa mange stjerner. Helt vildt fantastisk smukt!

Toiletter er heldigvis et rigtig toilet. Du skal bare selv haelde vand I for aelv at skylde ud. Altid rart med rigtig toilet, men er taknemlig for jeg ikke har daarlig mave. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar