onsdag den 24. februar 2010

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi.. Ihh hvor er her altsaa bare hyggeligt. Vandet er ikke naer saa laekkert ved strandene som Koh Tao, tilgengaeld er centrum super fedt, med smaa hyggelige gader og masser af liv. Der er sindssygt mange turister, men man kan vel ikke forvente andet.
Den foerste dag laa vi bare paa stranden og dasede. Saa dejligt og virkelig tiltraengt. Glemte lidt at ligge paa maven, saa ryggen har ikke faaet noget sol tilgengaled er maven bare neger. Maa ud og snorkle saa den ogsaa kan blive stegt en smule.
Det skulle jo vaere helt fantastisk at dykke her paa Koh Phi Phi saa kunne ikke helt holde mig fra lige at tage et ekstra kursus og saa blive advanced dykker!
Vandet er saa fantastisk klart her og der er saa mange store fisk. Kunne ikke maerke den store forskel fra 18m til 30m andet at det blev mere moerkt. Nogle faar den foelelse af de bliver fulde naar de kommer ned paa disse dybder, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Man kan nemlig goere dumme ting som at tage sin regulator ud af munde og andre skoere ting.
Fik set en masse hajer, ikke ret store men de var der! Saa var jeg ude og dykke ved at vrag - og ja har sidder paa WC paa 30m dybde. Det goer man ikke saa tit. Haha..
Nattedykket var super fedt og en smule uhyggeligt. Man kan abselut ikke set andet end der hvor lygten lyser, og det er altsaa en smule skraemmende! Vi blev efterfulgt at en 1 1/2m barracuda det meste af tiden. Den ventede bare paa vi lyste paa de smaa fisk saa den kunne spise dem. Ret brutalt!
En rigtig fed oplevelse og kan nu prale af at jeg er advanced dykker.. Jubiii!!!

Ellers har vi vaeret paa heldags snorkeltur.
Vi saa saa mange fine fisk og vandet havde bare den smukkeste tyrkise farve. Vi kom ogssa ude til nogle mere uberoerte strande somk ligende noget taget fra et postkort. Vi kom selvfoelgelig ogsaa fordi Ma Ya Bay (hvor de skyder nogle af scenerne til filmen "the beach"). Det var lidt skuffende, for det er saa forfaerdlig mange mennesker. Men det er jo et sted man skal se naar man er saa taet paa.
Er bare glad for vi fik set saa meget andet ogsaa.

I gaar var vi inde og se Thaiboksning. Hold fast det er noget af en brutal oplevelse. Se sparker og slaar til hinanden som gale. Op paa et tidspunkt floej den ene mand ud af ringen og lige ned paa publikum. Turisterne faar ogsaa chancen for at komme op og slaas mod hinanden. Malie synes jeg skulle proeve og det synes nogle af thaierne ogsaa. Ligner jeg bare en slagsbror eller hvad?? hmm op det kom jeg alligevel ikke. hAr ikke lyst til at have blaa maerker og braekkede ribben resten af turen. Men det var meget sjvot at se de andre blive slaaet i gulvet. ;)

I morgen gaar turen til Cambodia. Vores visa til Thailand udloeber saa det er tid til lige at se noget andet i fem dages tid hvorefter vi kan vendte tilbage til Thailand de sidste 15 dage af min rejse :(
Det er helt forfaerdelig at det hele snart er slut. Kunne godt lige bruge et par maaneder mere rundt omkring i verden!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar