tirsdag den 9. februar 2010

Turen til Kanachaburi

Malie og jeg var en del kvaestede bare ved tanken om at tage natbussen tillage til Bangkok, allerede samme dag, som var sluttede trekkingen. Vi kom hen til st. og saa var vores tog selvfoelgelig koert galt. Vi havde mulighederne at vente til kl. 23 og saa tage en bus til en anden by, hvor et andet tog ville staa klart, eller at faa pengene refundret. Foerst ville vi egentlig bare vente, men saa moedte vi en Americaner, som har boet her I et aar. Han foreslog at vi tog bussen, saa vi og et par fra polen tog sammen med ham hen til bus st. Hwer var der heldigvis en ledig 1. Klasses bus og tre kvater efter sad vi I bussen paa vej til Bangkok. Sjovt nok er det hurtigere at tage bussen end toget.
Endnu en nat med meget lidt soevn, og vi var fundstaendig faerdige, da vi skulle finde bussen til Kanachaburi, saa vi besluttede os bare for at tage en minivan.
Da vi naede vores hostel, var kl. Kun omrking 10. Meget rart med hele dagen foran sig. Vi var bare saa traette at vi ikke orkede andet end at sove. Malie var fuldstaedig kvaestet saa hun fik virkelig sovet igennem. Jeg fik lige en time paa oejet og eller sad jeg bare og laeste og hyggede. Det endte med Malie sov hele dagen/natten saa gik ud og spiste aftensmad alene. Det er nu lidt hyggeligere naar man er to. I saer fordi en gammel stodder satte sig ved siden af mig, saa jeg I sidste ende maatte skifte bord. Hmmmm..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar