fredag den 5. marts 2010

Turen til Sihanouk Ville

Vi har faaet en natbus lidt spontant. Vi ville egentlig vaere blevet en nat mere, men synes vi havde faaet lidt nok af Sieam Reap saa vi bestilt en natbus til om aftenen. I dag skal der saa bare shoppes AMOK!!
Saa nu har jeg faaet koebt til hele den kaere familie paa naer min far!!! Ohh gud det er svaert!!!!! Men godt der er flere markeder i vente.. Skal nok finde en god gave!!!

Det blev aften og saa skulle vi med bussen. Den vaerste bustur jeg i mit liv har vaeret paa.. det bumlede helt vildt forfaerdeligt meget. og naar vi sad paa vores saeder skaanede de paa mystisk vis opad.. saa man ssad helt vildt daarligt!
Var mere end lykkelig da turen var overstaaet og vi igen kom ud i det blaa.
kl var 5 om morgenen og vi skulle finde et sted at bo. Uhh ha det var ikke let og vi endte med at koere rundt en time til 5 forskellige hoteller.
Vu fandt da til sidst et der var tilfredstillende i pris og udssende og beliggenhed (taet paa stranden;-)). Vi kunne god foerst tjekke ind kl 10 og da kl var 6:30 havde vi en del tid. Vi fik lov til at ligge paa en sofa og slappe.. laekkert!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar