tirsdag den 2. marts 2010

Solopgang over Angkor Wat

Morgenmennesker!!!! OP kl: 04:20. Skulle vaere klar kl 05:00 saa vores tuk tuk mand kunne koere os til Angkor Wat saa vi kunne se den helt store solopgang. Mange har fortalt os, hvor dramatisk det skulle se ud med en masse roede, smukke farver og templet der reflektere i vandet. Det skulle vaere saa smukt saa smuk, saa forventninger var bare hoeje.
Det var helt vildt saa mange mennesker der stod i koe til at komme ind kl kvart i kvalme. Det var simpelthen saa moerkt at gaa saa var flere gange ved at falde over de kaempe trin , man nu engang skulle hen over for at komme til det perfekte sted for solopgangen.
Vi sad ca. og ventede 40 min foer noget begyndte at ske. Der kom nogle fine roede, lyseroede farver men slet ikke saa dramatisk som baade Amalie og jeg havde forstilet os. Det var meget flot, meen var en smule skuffet inden i..
Vi fik aldrig de dramatiske farver, men smukt var det nu alligevel, isaer da solen naaede lige op over templet. Det var saa fint og hele turen vaerd.
I dag fik vi set templer i 5 timer saa kunne vi ikke klare mere. Det har nu vaeret rigtig hyggeligt og vi har faaet taget milioner af billeder. Nu tror jeg ogsaa jeg har set templer nok for de naeste 14 dage :)

I aften af planan at tage paa nattemarked og shoppe amok.. Dejligt.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar