fredag den 23. oktober 2009

Table Mountain og Robben Island

Saa har vi vaeret oppe og se Table Mountain. Der er den smukkeste udsigt over byen, havet, Robben Island og bjergene. Vi fik taget en masse gode billeder paa vores tur. Vejret er fantastisk saa det kan bare ikke blive bedre.
Efter vores tur rundt om bjerget, ringede vi til vores taxa mand som koerte os til Waterfront hvorfra vi skulle tage faegren til Robben Island. En fra personlaet ville meget gerne have taget billeder af mig saa skulle paent staa til en kollega havde taget et billede.. haha..
Paa Robben Island fik vi foerst en rundtvis ning i bus, der viste os hele oen. En del af de tidligere fanger bor stadig derude og laver saa rundvisningerne i faengslet. Hvilket saa er anden del af rundvisningen. En tidligere fanger kommer med rundt og fortaeller sin historie og selvfoelgelig saa vi ogsaa Nilson Mandelas celle. Rigtig spaendende.
Da vi skulle hjem med faergen havde vinden virkelig taget til. Det endte ogsaa med at der gik lidt panik i Merete og jeg da personlaet febrilsk loeb frem og tilbage og begyndte og vise os redningsvestene og exit skiltene. Baaden gyngede godt men vi kom da i land.

Om aftenen var vi lige et smut i byen. Naesten alle vi bor sammen med var friske. Saa vi sprang bag paa den beroemte jeep og koerte derudaf. Det foerste sted vi var drak vi bare nogle oel, spillede pool og hyggede. Men der var nogle af os som gerne ville svinge traebenet saa vi fik overtalt de andre til at tage et andet sted hen hvor vi kunne danse. Og danse det fik vi alle. Vi piger havde en lille aftale om at faa alle op og danse. Selvfoelgelig gjorde de det. Super fed aften.

Nu er vi kommet videre til naeste by, Hermanus. Vi har set en masse hvaler. Det er helt vildt hvor taet de kommer paa kysten. I dag har vi vaeret ude og se pingviner og vaeret i en blomsterpark. Elsker blomster ;0)

I morgen skal jeg ud og dykke med hajer.. uhh det bliver vildt..

Haaber i har det fantatisk derhjemme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar