mandag den 19. oktober 2009

Cape town

Vi bor paa et hyggelig hostel, Salty Crax, lidt uden for Cape Town. Vi bor sammen med 5 andre meget forskellige drenge. En af dem skaer for vildt taender, saa man bare ikke kan sove.
I gaae var vi ret bombede efter vores 17 timers tur herned. Der var en del forsinkelser som allerede startede i KBH. Saa om aftenen sad vi bare og spillede kort med to skandinaviske fyre.

I dag har vi vaeret paa tur rundt i Cape town. Vi havde ikke den bedste start da vi missede vores bus. Delvist vores skyld da vi kom to sek forsent. UPS.. men saa ved vi til naeste gang - vi skal vaere Praecise. Vores guide var meget taalmodig og hittede hurtig ud af noget.
I Cape Town saa vi den gamle bydel, en masse kirker, boranisk have, markeder og meget andet. Vi spiste frokost ude ved Waterfront hvor der var musik, smadder hyggelig stemning.
Paa vejen hjem sad vi paa ladet af en jeep. Det var super fedt. Skal nok ligge billeder ind senere men computeren her virker ikke fantastisk godt saa det bliver paa et senere tidspunkt.
I aften skal vi spise sammen med nogle af de andre og maaske drikke en lille oel :0)

Vi har det fantastisk og vejret er blevet dejlig varmt. Det blaeser ikke mere. Vi har et lidt strengt program for den naeste maaned men det skal nok blive godt..

I maa ha det saa laenge..

1 kommentar: